IRun Hardloopclinic voor beginners

Beginners clinic: In het najaar van 2019 zal de nieuwe beginnersclinic van start gaan. Zet je goede voornemens om in concrete hardloopstappen!
Plaats: Run2Day Den Bosch, van Berckelstraat 2, 5211PH Den Bosch

Beginnen met hardlopen ? En fit het nieuwe jaar in?

IRun is het loopconcept van Run2Day in Den Bosch. Wij laten zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is maar leuk, ontspannen en gezond! Een clinic bestaat normaal uit 8 zaterdagochtendtrainingen voor beginnende lopers.


     

Enthousiaste trainers geven op 8 achtereenvolgende zaterdagen vanaf 9.30 uur leuke en leerzame looptrainingen. We starten altijd vanaf Run2Day in ‘s-Hertogenbosch om vanuit daar oa de Bossche Broek in te lopen.

De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. De groepen zullen daarom ook niet groter zijn als 20 deelnemers om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden met het behalen van uw doel.

Waar en wanneer?

De eerstvolgende clinic begint in het najaar van 2019! Startpunt van de gezamenlijke training op zaterdag is Run2Day, van Berckelstraat 2, 5211PH Start tijd is 09.30 uur. de les duurt tot maximaal 11.00 uur.

Kosten en inschrijven

Een “IRun” clinic kost 49,95 euro, te voldoen bij de eerste les.

Wil je meedoen en je vast opgeven? Schrijf je direct in via het online inschrijfformulier.

 

 

Geef een reactie