IRun Hardloopclinic voor beginners

          MOVE BETTER RUN BETTER

Move better Run better, een unieke training over looptechniek en loophouding, gedurende  90 minuten les komen alle aspecten aan bod die zorgen voor een goede techniek en houding die voor het lopen van belang zijn. 

Deze training start regelmatig bij Run2Day in ‘s-Hertogenbosch. 

loop techniek

looptechniek, korte passen trap op

Beginners clinic: De COVID-19 maatregelen zorgen ervoor dat er nog niet in grote groepen getraind kan gaan worden. Het einde is in zicht!! Kijk regelmatig op deze site voor de updates over de beginnersclinics.
Plaats: Run2Day Den Bosch, van Berckelstraat 2, 5211PH Den Bosch

Beginnen met hardlopen ? En fit het nieuwe jaar in?

IRun is het loopconcept van Run2Day in Den Bosch. Wij laten zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is maar leuk, ontspannen en gezond! Een clinic bestaat normaal uit 8 gezamenlijke trainingen voor beginnende lopers.


     

Enthousiaste trainers geven op 8 achtereenvolgende weken leuke en leerzame looptrainingen. We starten altijd vanaf Run2Day in ‘s-Hertogenbosch om vanuit daar oa de Bossche Broek in te lopen.

De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. De groepen zullen daarom ook niet groter zijn als 20 deelnemers om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden met het behalen van uw doel.

Waar en wanneer?

De COVID-19 maatregelen zorgen ervoor dat er nog niet in grote groepen getraind kan gaan worden. Het einde is in zicht!! Kijk regelmatig op deze site voor de updates over de beginnersclinics.

Startpunt van de gezamenlijke training  is bij Run2Day, van Berckelstraat 2, 5211PH 

Kosten en inschrijven

Een “IRun” clinic kost 50 euro, te voldoen bij de eerste les.

Wil je meedoen en je vast opgeven? Schrijf je direct in via het online inschrijfformulier.

 

Geef een reactie