Start and Run Hardloopclinic voor beginners

Start And Run clinic: In het voorjaar van 2019 zal de nieuwe beginnersclinic van start gaan. Zet je goede voornemens om in concrete hardloopstappen!
Plaats: De Pettelaar Den Bosch ( postcode 5216CG 1)

Beginnen met hardlopen ? En fit het nieuwe jaar in?

Start And Run is het loopconcept van Run And Walk in Den Bosch. Wij laten zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is maar leuk, ontspannen en gezond! Een clinic bestaat normaal uit 6 zaterdagochtendtrainingen voor beginnende lopers.


     

Enthousiaste trainers geven op 6 achtereenvolgende zaterdagen vanaf 9.30 uur leuke en leerzame looptrainingen. We starten altijd vanaf de parkeerplaats aan de Pettelaarse Schans in ‘s-Hertogenbosch om vanuit daar de Bossche Broek in te lopen.

De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. De groepen zullen daarom ook niet groter zijn als 20 deelnemers om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden met het behalen van uw doel.

Waar en wanneer?

De eerstvolgende clinic begint in het voorjaar van 2019! Startpunt van de gezamenlijke training op zaterdag is De Pettelaar in ‘s-Hertogenbosch  (postcode 5216CG1). Straftijd is 09.30 uur. de les duurt tot maximaal 11.00 uur.

Kosten en inschrijven

Een “Start And Run” clinic kost 45 euro, te voldoen bij de eerste les.

Wil je meedoen en je vast opgeven? Schrijf je direct in via het online inschrijfformulier.

 

 

Geef een reactie